Miért nem tudok játszani a roller coaster tycoon 3-an? Többi lent
Figyelt kérdés
a gépemen xp volt de win7 lett rárakva. xp-n szépen ment de win7-en elfeketedik és kiírja hogy leállt. :( próbáltam a kompatibilitásnál beállítani de nem ment úgyse. mit tudnék tenni?2013. febr. 18. 21:14
1/10 anonim válasza:
Jaj imádom ezt a játékot:D Próbáld meg egy crack fix-el. gamecopyworld.com on keress hozzá egy crack-et, és azzal próbáld meg.
2/10 A kérdező kommentje:
az elsőnek köszönöm. még próbálkozok vele
2013. febr. 18. 21:22
3/10 anonim válasza:
Semmiség. Ha nem találod a crack-et, szólj és linkelek egyet.
4/10 anonim válasza:
Értelmetlen :,D
Akkor nekem is van kérdésem
1.Mi a fenének tettetek rá win7-et(az szar mert nem visz játékokat te agytrator)
5/10 anonim válasza:
Húzz el a hülyeségeiddel innen máshova.
6/10 anonim válasza:
De tényleg szar a win7 tapasztalatból mondom,mert nem megy rajta sok játék,szóval ennyit érsz;)
7/10 anonim válasza:
Nem tudom kinek van 28%-os válaszadása. + ha te nem tudod beállítani a játékokat hogy fusson win7-en as sajnos nem az én bajom hanem a tied:)
8/10 anonim válasza:
Képzeld tegnap regisztráltam.És jól értek a játékokhoz,sok játékot nem win7re terveznek...A régebbi játékolhoz a winXP win98 a legjobb :-P
9/10 anonim válasza:
Nekem win7-em van, de megy... (Eredeti a win7-em, lehet, hogy neked nem, és azért) :D
10/10 anonim válasza:
kár hogy az enyém is eredeti :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!