Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van ilyen program?

Van ilyen program?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van olyan program amivel 3D-re lehet be állítani egy játékot

vagy filmet,képet?

2013. febr. 18. 18:02
 1/4 anonim válasza:
szerintem nincs, hiszen azt csak az ember tudja beállítani, hogy a 3d képen mi legyen hátrább, mi előrébb
2013. febr. 18. 18:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 18. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:

A 3D játékot nem program segítségével kell 3D-re állítani.

Először is megfelelő hardwer kell hozzá. vagyis olyan aktív vezérlésű 3D szemüveg ami a saját vezérlő videó kártyájához illeszkedik, amit beépítesz a gépedbe.

Aztán a 3D játék programot is másképp kell indítani hozzá.

Pl a doom3D -t. A doom3d.exe fájl után írt kapcsoló karakterrel. Aztán a "Need For Speed"-nél is más volt a térhatású indítás módja, meg a többinél is egyedien lehetett elérni ezt a módot, pl menüből. Már én nem emlékszem rá, melyiknél hogyan is csináltam, de kb 20 évvel ezelőtt volt a win98 alatt működő 3D kártyám a hozzá tartozó vezetékes 3D szemüveggel. Annál kb így kellett beállítani, hogy térhatásúan jelenjen meg. na persze a képernyő menűben már fel volt telepítve a 3D videó kártya programja (talán erre dondoltál program alatt). A szemüveg vezetékét csatlakoztattam és mehetett is a térhatású játék.

Ha most van egy közönséges számítógép monitorod, ami működik 120 Hzen és veszel hozzá a korszerű op.rendszerek alatt működő 3D videó kártyát, amihez szemüveget is adnak, akkor érdemes ezzel komolyabban is foglalkoznod, hogy miként lehet 3D-t beállítani. Anélkül nem működik.

Pontosabban ha veszel egy 3D monitort, az is lehet megoldás. Különben lemondhatsz a tényleges 3D hatásról. ..legfeljebb marad a piros-zöld szemüveges, ami minőségben nagyon kiábrándító.

Egyébként ilyen aktív 3D-hez való kártyák szemüveggel együtt 30-50ezer forintból jönnek ki.

Itt érdemes keresgélni:

[link]

2013. febr. 19. 22:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. febr. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!