Nincs helyem a c meghajtóban és nem tom miért mikor sok minden ki töröltem már de hiányzik még is sok szabad Gb mit csináljak pls?
Keress egy víruskeresőt és spyware irtót és nézesd át vele a géped!
Combofix (5MB), 1x futtatós ingyenes vírusirtó.
AdwCleaner (1MB), 1x futtatós ingyenes és gyors (pár másodperc) kémprogram irtó.
Többnyire toolbar (babylon, ask, stb.) szokott a vírus lenni, illetve álprogik, mint pl. a cacaoweb nevű, ami divx filmek letöltésének gyorsítójaként hirdeti magát, de csak kémkedik és 1-2 hét alatt 1-1,5GB-nyi adatot gyűjt a gépeden 600-800MB-os fájlokban, majd amikor van netkapcsolatod, lassan tölti fel a kémkedő szerverére a jelszavaid és egyéb dolgaid.
Tehát ezekkel GB-okat tudsz nyerni, ha ilyet kiirtassz... de lehet pl. a win automatikus rendszervisszaállítása is, ami eszi a gépeden a helyet. Nekem 10 alkalomból 1x sikerült az 5 időpontról 1-re visszaállítani, így én mindig letiltom és helyette egy manuális rendszermentő progit használok.
De a böngészők ideiglenes fájljai is sok helyet fogyaszthatnak, ha sokat neteztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!