Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft hiba? - Out of Memory

Minecraft hiba? - Out of Memory

Figyelt kérdés
Az a hibám, hogy mikor elindítom a Minecraftot tökéletesen megy egy 5-6 percig, de ezután nagyon elkezd szaggatni. Ha tovább játszok kb. 10 perc után ezt írja ki: "Out of Memory!".
2013. febr. 17. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Bővíteni kellene a ramot.
2013. febr. 17. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Sokan mondták már, viszont a gépembe 8GB ram van, és az egyik haveromnak 2GB ram, és neki pár óra játék után is szépen megy. Ezt nem értem. :/
2013. febr. 17. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
nékem is vót hasunló problémám rígebben, pedig sok vót a ram a gépemben, aztán guglizgattam, és talátam egy írást, hogy ez valami búg. próbáljad a Javát frissíteni, ha nem múkodik, keresgess gúgülön, meg fogod találni. Én például házi mogyoróvaj receptet is talátam gúgülön! Meg képeket macskákról, de már nem tudom, hogy mit írtam be hozzá
2013. febr. 17. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:

megvan! aztat írjad be, hogy "macska képek"

Szépek ugye?

Kár, hogy a katanics.hu-n nincsenek kiscicás képek...

Na, örülök, hogy segíthettem, csókolom!

2013. febr. 17. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Jaj. 3-as válaszoló:

Nagyon jó kis üzenetet küldtél be.

Nevettem vagy 10 percet. Majd a 4-es válaszolónak igazat adva ismét 10 percet nevettem.

Köszi.

2013. febr. 17. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!