Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi ez a fájl? Hogy lehet kezelni?

Mi ez a fájl? Hogy lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy Rip-elt játékot!Van benne 4 Data.arc egy Video.arc és egy Audio.arc nevű fájl és nem tudom mit kezdjek velük mert ki kellene őket tömöríteni!Hogyan tudnám kezelni,mert se Winrar se Power Iso nem kezeli:/
2009. szept. 7. 21:17
 1/6 A kérdező kommentje:

Egyébként innen töltöttem le:

nem tudom valaki ért e belőle valamit.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. szept. 7. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:

megnyitod a winrar.exe-t.Azon belül megkeresed a kas-dts.r00 file-t.1x bal klikk azon és kibontás ide/extract here(fent).Kiválasztod,hova akarod rakni ok és bontja ki.Remélem .iso filet bot ki.Azt daemon tools-al kezeled és ennyi:)

Ui:Ha nem indítja az iso tartalmát akkor megtalálod a g meghajtón.

Ui2:Írj e-mailt és máskor is segítek.

2009. szept. 7. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Az előző választ nem igazán értem... Ha egyszer az arc fájlokat a winrar nem kezeli, akkor nehéz lesz vele kibontani, nem?

Ez a program kell neked:

[link]

2009. szept. 7. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. szept. 7. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
vagy esetleg ha van olyan file, hogy setup.bat ez teljesen kibontja a játékot és játszhatsz is egyből
2010. jún. 15. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
A .arc fájlokat a freearc(freearc.org) nevű progival lehet megnyitni vagy kicsomagolni.Előnye hogy van belőle portable(hordozható) verzió is, így még telepíteni sem kell valamint magyar nyelven is tud.A letöltött csomagban van egy bin nevű mappa,abban van a freearc.exe azzal kell indítani a programot és megkeresni a megfelelő arc fájlt amit meg szeretnél nyitni.
2011. dec. 23. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!