A laptopom elég gyenge játékokhoz, lehetne módosítani?
Sziasztok. Tehát ezek lennének a laptopom adatai:
Processzor: Intel Celeron T3500
Ram: 2GB
Op.Rendszer : 32 bit
HDD : 250 GB
6-cell Li-on battery
802.11b/g/n
Intel GMA 4500M
Nagyon szeretnék vele jobb játékokon is játszani (cod4,battlefiled,wot,tf2) tehát egy kicsit jobb grafikájú játékokok. Jelenleg csak a CS 1.6-on tudok játszani ami elég unalmas..
Nem lehetne program segítségével egy kicsit növelni a laptop "rejtett" erejét ha van ilyen egyáltalán?mert halottam ilyenről,hogy valamivel lehet egy kicsit növelni a teljesítményét
Várom a válaszotokat!
Üdv
Max. ha van 4500m.hez moddolt driver.
Esetleg procit lehet érdemes cserélni benne. Nálam egy core2-vel és egy jóval gyengébb gma 3100-zal UT2004 gond nélkül játszahtó
Nekem a gépem ennél szar*bb :S xd
Én OnLive-val játszom...Az a lényege hogy megtudsz venni minden játékot vagy 30 percet tudsz velük játszani GÉPIGÉNY nélkül...Úgy müködik hogy távoli szervereken fut a játék a te monitorodra pedig küldi a hd videót amit te irányitasz. Pár játék ami elérhető: Homefront,dirt3,dirt2,Rally2012, stb stb jelenleg olyan 1000 új játék van fent.
Minimum 2 megás net kell hozzá!
Utolsó kommentelő :
Onlive folyton azt íírja: nem lehet regizni ebben az időben..
első kettő: nem fogok új gépet fenni,se cserélni semmit
"Nem lehetne program segítségével egy kicsit növelni a laptop "rejtett" erejét ha van ilyen egyáltalán"
Nem lehet, nincs benne rejtett erő
Próbáld ki az Advanced SystemCare Ultimate program game booster funkcióját. Nekem segített, pedig nekem SOKKAL szarabb gépem van:
Intel Atom N455 1.66 GHz
Intel GMA 3150
1GB RAM (op rendszert sem futtatja rendesen!!)
Mégis lehetővé tette több játék futtatását is. Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!