Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell windows milleniumot...

Hogy kell windows milleniumot telepíteni?

Figyelt kérdés

#telepítés #windows millenium
2013. febr. 17. 11:11
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Úgy emlékszem, hogy ez még nem boot -olható. Én annó Windows 98 SE indítólemezről (floppy lemez) boot -oltam be, és úgy telepítettem el. Aztán visszaraktam a 98 SE -t, mert rájöttem mekkora instabil sz*r és a játékok is szaggattak rajta.
2013. febr. 17. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálam tökéletesen működött. CD-ről bootoltam be és semmi baja nem volt.

Úgy telepíted, mint egy XP-t.

2013. febr. 17. 11:58
 3/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm!
2013. febr. 17. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:

A Windows Millenium tud boot cd-ről települni (hiszen későbbi kiadás mint a Win98).

Szerintem ha nem indul el a telepítő akkor nézd meg :

- Biosban be van-e állítva a cd-ről való indítás elsőként. Ha a HDD van beállítva elsőnek akkor hiába teszed be a lemezt, mert a HDD-ről betölti a rendszert és kész, nem foglalkozik azzal, hogy telepítő cd-t tettél be.

- a boot cd rendesen meg van-e írva, hibásan írt cd-t megint nem tud elindítani.

2013. febr. 17. 12:21
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Akkor lehet mégis boot -olható. Annó az ezredforduló környékén még nem volt annyira elterjedt az internet Magyarországon. Nehéz volt normális telepítőlemezhez jutni (váráslásra meg ugyan úgy mindenki vállat húzott, mint most).

A házi másolgatások miatt, mire hozzám elért még jó hogy nem volt boot -olható. :)

2013. febr. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!