Ti milyen programokat raknátok egy ilyen dvd-re?
Szeretnék összeállítani egy olyan dvd-t vagy cd-t amin olyan programok vannak, amit érdemes rendszer újratelepítés után felrakni. Gondolok itt vírusírtkra, fájlkezelőkre, dvd írókra, stb.
Ti miket raknátok egy ilyen dvd-re.
Mindegy milyen programot írsz, én csak annyit kérek, hogy írd, oda, hogy milyen program ez.
majd megnézem :D
amúgy már megcsináltam a dvd-t :)
ezeket a programokat raktam rá:
CD/DVD író:
imgburn/free ashampoo burning studio/cdburnerXP/burnaware
Chat:
FreeCommander/DoubleCommander/Total Commander
Internet:
Superbird browser/Maxthon3 browser/Chrome/Firefox/Opera/Adobe Flash player
Képszerkesztő/képlopó/képnézegető:
Photoscape/IrfanWiew/Funny Photo Maker/EasyCapture
Média:
Media Player Classic-Home Cinema/VLC media player/BS Player
PDF:
Foxit reader/Adobe Reader
Rendszer:
Advanced System Care free/ free registry cleaner/ smart defrag/wise disk cleaner/ wise registry cleaner/ WinDirStat/java/ gamebooster/ CCleaner/ Piritform Defraggler
Szövegszerkesztő:
MS Office 2003 és 2010
Telepítő és törlő program:
Absolute uninstaller/ Revo uninstaller free/ revo uninstaller pro
Torrent:
Vuze/uTorrent/BitTorrent
Tömörítők:
WinRar/7zip
Virtuális meghajtó:
DaemonTools Lite
Vírusírtó/Tűzfal:
Zone alarm firewall/ PC Tools antivirus free/ Panda Cloud Antivirus/ Malwarebytes anti malware/ comodo internet security/ Private firewall/ Avira AntiVir free/ AVG antivirus free/ Avast free antivirus
na rálestem erre az oldalra :)
egész jó.
De nekem tökéletes lesz ez a dvd. Szerintem semmilyen olyan programot nem hagytam ki ami nálam alap egy gépen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!