Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miert nem indul a Windows...

Miert nem indul a Windows telepito?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mai nappal hala istennek teljesen osszeomlott a Windows 8 a gepemen... Betolt a kezdokepernyo, de utana rogton kekhalal: "A szamitogep hibat eszlelt, ezert ujraindul, blabla..."

Hat ugy gondoltam, hogy akkor uccu neki, telepito pendrive keszitese masik geprol (mivel a laptopomban nincs CD drive), es huzzuk ujra.

Igen am, el be is bootol szepen, azonban miutan kivalasztom a nyelvet, idozonat stb, es ramegyek, hogy telepites, kiirja, hogy a "Telepito indul..." de indulni meg cseszik... Ez volt a Win 8...

Megprobaltam a Win 7et is, de ezzel is ugyanez van...

Mi ilyenkor a teendo? Tobb pendrive-al is probaltam, mindegyikkel ugyanez... :S Amugy mindket oprendszer jogtiszta, a Win7-et a gephez kaptam, a Win 8-at meg en vettem.. :(

Koszi a segitseget..!:)

2013. febr. 16. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Korábban már telepítettél erre a gépre problémamentesen rendszert?

Előfordulhat hogy türelmesebbnek kell lenni, mit jelent hogy a telepítő nem indul, megfagy, megáll hibaüzenettel vagy csak "nem történik semmi"?

2013. febr. 16. 15:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak szimplan nem tortenik semmi... En aztan marha turelmes vagyok.. :S Win 7-re majdnem 1 orat vartam.... Amugy igen, Windows 7-et 2x, Windows 8-at 1x telepitettem ujra rajta, es minden tokeletesen mukodott... Amiota kekhalalt jelenitett meg, azota nem idul el semmi... :S Az a gond, hogy a hibauzenetet sem tudom elolvasni, mert olyan gyorsan indul ujra, hogy eselyem sincs... :S Koszi a valaszt!:)
2013. febr. 16. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Kékhalál miatt gondolhatunk hardverhibára is, sata driver nem kell neki, illetve win alatt és telepítő alatt is volt kékhalál?
2013. febr. 16. 15:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem. Csak a Windows indulasanal van kekhalal, ha elinditom a telepitot, akkor eljut odaig, hogy a "Telepito indul..." es onnantol kezdve semmi... Csak tolt, tolt, de nem jut tovabb:S
2013. febr. 16. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálam eddig ha probléma volt telepítéssel mindig a hdd-vel volt gond, garanciális még a laptop?

Esetleg ha van kéznél egy linux telepítő(gyorsan csinálj egyet) kipróbálnám azzal is, esetleg live módban.

2013. febr. 16. 15:27
 6/9 A kérdező kommentje:
uh, linux-hoz meg az eletben kozom nem volt. Sajnos egyaltaln nem tudom, hogy kell hasznalni... :S Hat epp 2 honapja jart le a nemzetkozi gari (ugyanis Olaszorszagban lakom). Nem igen lenne "kedvem" hdd-t cserelni... :((
2013. febr. 16. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Értem, arra gondoltam hogy ha könnyen szerelhető a laptop akkor az asztaliban meg lehetne nézni a laptop hdd-t, hogy jó e, sajnos több ötletem nincs, nálam ez a bevált módszer, a linux pedig azért jó mert telepítés nélkül fut a ramból, egy csomó mindent meg lehet vele nézni hdd-t, memóriát stb...
2013. febr. 16. 15:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget, megprobalkozom vele. :)
2013. febr. 16. 15:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Update: Köszi szépen a linux-os javaslatot. :) Letöltöttem, feltelepítettem, leformáztam a hdd-t, és utána azonnal engedte telepíteni! :) Köszii!! :))
2013. febr. 18. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!