Miert nem indul a Windows telepito?
Sziasztok. Mai nappal hala istennek teljesen osszeomlott a Windows 8 a gepemen... Betolt a kezdokepernyo, de utana rogton kekhalal: "A szamitogep hibat eszlelt, ezert ujraindul, blabla..."
Hat ugy gondoltam, hogy akkor uccu neki, telepito pendrive keszitese masik geprol (mivel a laptopomban nincs CD drive), es huzzuk ujra.
Igen am, el be is bootol szepen, azonban miutan kivalasztom a nyelvet, idozonat stb, es ramegyek, hogy telepites, kiirja, hogy a "Telepito indul..." de indulni meg cseszik... Ez volt a Win 8...
Megprobaltam a Win 7et is, de ezzel is ugyanez van...
Mi ilyenkor a teendo? Tobb pendrive-al is probaltam, mindegyikkel ugyanez... :S Amugy mindket oprendszer jogtiszta, a Win7-et a gephez kaptam, a Win 8-at meg en vettem.. :(
Koszi a segitseget..!:)
Korábban már telepítettél erre a gépre problémamentesen rendszert?
Előfordulhat hogy türelmesebbnek kell lenni, mit jelent hogy a telepítő nem indul, megfagy, megáll hibaüzenettel vagy csak "nem történik semmi"?
Nálam eddig ha probléma volt telepítéssel mindig a hdd-vel volt gond, garanciális még a laptop?
Esetleg ha van kéznél egy linux telepítő(gyorsan csinálj egyet) kipróbálnám azzal is, esetleg live módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!