Üdv. Valaki egy linket adna ehez a Driverhet? Már sok mindent megpróbáltam de gyik sem jóóó. Sűrgős lenne. Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller PCI
Emberek.
Tanuljuk már meg, a kulcsszót : HARDVERAZONOSITÓ
Mivel a dolog Microsoft találmány egyszerű és nagyszerű, vagy nem ez nézőpont kérdése.
Számitógép - Jobb egér katt - Tulajdonságok - majd Eszközkezelő.
Itt keresd azt az eszközt, amire kiváncsi vagy
(telepités után sárga kérdőjeles az eszköz - és az Egyébb eszközök között van - kattits rá (kinyilik) ami benne van azt nem ismerte fel a gép és nem telepitett hozzá drivert)
Nálad ez most a hangkártya.
Kattints kétszer az egyikre, előjön egy ablak, abban a "Részletek" fülön van egy leengedhető ablak, oda válaszd a "Hardverazonositókat".
Az alatta lévő ablakban megjelenő adatokból az első sorra kattints rá és CTRL+C (másold).
Gogliban bemásolod (CTRL+V). Egy kicsit lebutitod (elég a VEN és a DEV - Vendor és Device, vagy USB eszköz esetén VID és PID azonositó), utánna irod Driver plusz az OP rendszert és már keres is.
Példa gugli keresésre : VEN_1002&DEV_94C1 driver windows XP
Aztán ha megtaláltad a drivert és letöltötted , bontsd ki és az INF fájlokban keress rá a VEN és DEV kulcsszavakra, (pl. Totalcommanderrel) ha megtaláltad benne a sajátodat akkor az a driver biztosan jó a hardveredhez.
Itt egy mintakép hardverazonositóra :
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Ezt én is tudom és azért is irtam le részletesen, hogy mit is kellene csinálni, szerintem viszont a hardverazonositó még mindig jobb mint a név szerinti keresés.
Talán még az elég sok és nagyobb részt virusos "driver finder - driver kereső és letöltő" programoknál is jobb egy fokkal, amik szintén a hadverazonositó alapján dolgoznak.
A gyártó honlapján való "tallózás" is megviseli azokat akik nem tudják rendesen használni a googlit.
A másik dolog meg bemásoltam a GYK keresőjébe : Intel 82801EB ICH5.
Mit modjak, nem egy találat van. Nem néztem mindet végig, de szerintem ott is van megoldás (egy kettőt én is javasoltam, szintén hardverazonositókkal)
Ha esetleg valakit megbántottam volna attól elnézést kérek igy neten keresztűl és utalag is.
Üdv mindenkinek.
Alaplap azonosítója <DMI>
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS SCENIC P / SCENICO P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!