Szerinted melyik a legjobb rFactor liga? És versenyző?
az nem egy liga #1 az a mod neve...
ha meg a legjobb rF liga érdekel azt ne M.országon keresd
amúgy FSR a neve és aki ott versenyzik az már átlagon felüli :P
az FSR-t vágom, de gondoltam itthon :DD
mondanám h szerintem itthon melyik, de nem akarok elfogult lenni
és kedves utolsó, neadjisten ott mész? :D
nem ott megyek XD
belhonban nálam a Masuosz féle RFT-s liga a legnivosabb (szerintem,akik ott mennek azért elég profik :D)
Maszosz*
maszosz.hu
aki megnyeri szerintem megérdemli úgymond ezt a címet legjobb versenyző Magyarországon :D
Háááááááááááááááááááááááááát.... maszosz maszosz maszos... nemmondok sömmit :D de a Ballai/Báldi/Máyer képességét nem vitatom :D
Igazából szerintem (akkor már megosztom :D) a 'legjobb' rfactor liga a VSR (volt). Igaz mostmár 'hazai játékosokból' egyre kevesebb van ott, de ezek a f3 és hasonló bajnokságot, amik összegyűjtik tényleg a legjobbakat
meg ilyen téren a PSRL endurance is hasonló
de SIMCO is nagy erőt képvisel (plusz a profi háttér)
na de akkor már versenyzőnél is megmondom, a Báldi Gergő akit mondhatni tisztelek, és sztem kijárna neki egy-két tesztlehetőség, vagy akár egy szék is valami valós bajnokságban.
azért az életben nagyon nem olyan mint a szimulátorban
gép előtt nincs G erő gyorsításkor vagy kanyarban nincs olyan meleg 50 kör alatt, mint egy grillsütőben, és az életben vannak műszaki hibák amik az életedbe kerülhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!