Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell engedélyezni az...

Hogy kell engedélyezni az internet hozzáférést a programhoz?

Figyelt kérdés
Leszedtem egy programot és telepítettem, és mikor elindítottam kijött a párbeszédablak, hogy hozzáférhet-e a nethez. Amilyen barom vagyok nem engedélyeztem és bejelöltem azt a kis kockát, hogy ne kérdezze meg újra. Viszont az a baj, hogy kell a net a progihoz, szóval hogyan tudnám engedélyezni a hozzáférést?
2013. febr. 14. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik lenne ez a program?Ha elarulod a nevet tobbet tudok segiteni.
2013. febr. 14. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:
A starcraft 2-höz szedtem le egy magyarosító programot a www.magyaritasok.hu -ról.
2013. febr. 15. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Van-e a programnak menuje?Opciok,vagy beallitasok,valami ilyensmi?Ha van,azon belul kell lennie egy olyannak hogy hozzaferes engedelyezese az internethez,vagy frissitesek keresesehez.
2013. febr. 15. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs, de a windowson keresztül tiltottam le. Szóval szerintem ha lenne is ilyen beállítás a programon belül, azzal se mennék sokra, mert a windows blokkolná így is úgy is.
2013. febr. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!