Egy windows xp professional sp2 nel csak 3gb ismer fel tenyleg?
Nekem azt hiszem 32bites a gep. Nem tudom mitol fugg, az alaplaptol?/asus m2n32 sli deluxe/
Most 3gb ddr2 ram van a gepbe. Van egy elado 512MB ramja a havernak ,ha beleteszem felfogja hasznalni a gep?szoktam jatszani a gepen.
2009. szept. 7. 09:43
1/6 anonim válasza:
A ddr2 sokkal gyorsabb, mint a ddr, de már inkább a ddr3 kezd lassan hódítani.
A 32bites oprendszer 4gb-ig tud megcímezni memóriát, melybe beletartozik a vga memóriája is. Ajánlott 3giga felett már 64bites oprendszert használni. Az 512-es attól függ, h ddr2-es-e, illetve,h hány mhz-s. De szerintem teljesen felesleges, 3 gigát is csak egyes esetekben használsz ki
2009. szept. 7. 10:04
2/6 A kérdező kommentje:
DDR2 es,a mostanik DDR2 -667 /333MHZ/ - ez nem a leggyorsabb:(,de a 667-t az mit jelol?
Szoval h hany bites a gep az a operacios rendszertol fugg?
De tehetnek bele magasabb MHZ ramot is?vagy inkabb ne?
Regebben ugy volt a regi gepen ,h 2*512MB DDR egyik 400MHZ masik 333MHZ es volt.
2009. szept. 7. 10:22
3/6 A kérdező kommentje:
DDR2 es amit eladnak.Azt nem tudom hany Mhz es
2009. szept. 7. 10:22
4/6 anonim válasza:
Akkora DDR2-t tudsz beletenni amekkorát az alaplap támogat. Van belőle 677-800 és 1066 is, bár ez utóbbiak inkább gyárilag tuningolt 800-asok. Az alaplapi leírásban benne van hogy milyet visz, de lényeges sebességnövekedést nem fogsz tapasztalni. Az a legjobb ha párosával rakod a ramokat, az új masinák sokszor el sem indulnak már 3 rammal. Az a legjobb ha veszel 2db 2GB-os modult és azokat teszed be, de mint írtam nem lesz sokkal gyorsabb, és kihasználni sem fogja semmi azt a mennyiségű ramot. Még az is ellene szól hogy az egész régi architektúra, azaz felesleges költeni rá mert kifutó technológia. Ha nagyon penge gépet akarsz akkor vegyél olyan alaplapot ami támogatja a DDR3at és 4 foglalat van benne, így telepakolhatod akár 8 giga rammal is.. persze akkor 64 bites oprendszer kell. Pénzfüggő, no meg ismét előjön a kérdés hogy minek? Menőzni viszont lehet vele...
2009. szept. 7. 10:30
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod.Nem hiszem h megveszem.
2009. szept. 7. 10:47
6/6 anonim válasza:
Ha 3GB DDR2 RAM van a gépedben az bőven elég egyenlőre.Úgysem a RAM a főtényező a gépeknél.Attól csak gyorsabban kapcsol ki/be és a játékok gyorsasága is picit javul.32 bites rendszer pedig 3GB-ig ismer fel memóriát nem 4. :) Tehát ha majd bővíteni akarsz tegyél fel mellé 64 bites Windows Vista-t,mert 4GB RAM-hoz már Vista ajánlott. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!