Teamvieweren ez megoldható lenne?
Figyelt kérdés
Az otthoni gépen beállítottam a TeamViewer Windowsal indulását, és fix jelszót raktam rá, csak a fiam észreveszi hogy ezzel akarom figyelni a gépet mikor munkahelyen vagyok és kilép belőle (szólni nem akarok, hogy ne lépjen ki). nem lehetne ezt valami joghoz kötni, vagy jelszóhoz vagy akármi? gépet lejelszavazni nem fogom mert mások is használják. köszi előre2013. febr. 14. 07:27
1/5 A kérdező kommentje:
bocsánat ha nem egyértelmű: a kilépésre gondoltam a joghoz kötésnél vagy jelszónál.
2013. febr. 14. 07:29
2/5 anonim válasza:
Szia!
A Beállítások -> Haladó lapján van egy beállítási lehetőség, a kilépés tiltására, valamint a kéretlen beállítás-módosítás ellen ugyanitt legalul lehet a beállítások védelmére jelszót beállítani. Az csak a TV beállításainak módosításához kér be jelszót.
3/5 anonim válasza:
#2. Nem az hogy elleneznéd, még leírod a válasz.
Kérdező: Egy szülőnek szerintem ezt tudnia kellene hogy nem nézheti a fiát jogtalanul hogy ő mit néz a gépen. Ezt máshogy kéne megmondani neki. De esetleg leírhatnád hogy miért szeretnéd nézni hogy mit csinál rajta. Mert félre érthető, és akkor én kérek elnézést. Ha véletlen azokra az oldalakra érted a kérdést, akkor ezt te is tudod hogy nem tilthatod meg tőle. De még1x mondom lehet én értettem félre a kérdésed.
4/5 anonim válasza:
a fia úgyis elintézi a feladatkezelővel, meggátolni nem lehet a leállítását és nem is túl jogszerű.
5/5 anonim válasza:
Nem mellékesen amikor valaki becsatlakozik a gépre, akkor a TV kirak egy kis ablakocskát a jobb alsó sarokba, és a gyerek rögtön tudja, hogy figyelik-e. A RealVNC annak idején sokkal diszkrétebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!