Miért nem jó a minecraft szerverem? (bővebben alul)
Nem hamachis. Csináltam egy szerót, ideig jó volt jáccotunk haverommal, de egyszer egyedül felléptem rá, de akkor közbe jött egy áram szünetxd. És futott minden. És mostmár elindítom a szerót, kiírja h Done, de fellépni nem lehet, az MC nem kap tőle jelet. Én az áramszünetet okolom, de csináltam egy teljesen újat, a bukkit-ot is újonnan szedtem le(igaz h már 1szer megvolt) és a start.bat-et is újra írtam meg. Új mappába is csináltam. De nem jó.
Áramszünet:
Ez amúgy egy váltás lett volna, éjszakai áramról reggelire(mivel az éjszakai olcsóbb), elvileg nem kéne megártanija semminek, de a nagyobb dolgok, mint pl gép az leáll. És a router is leállt.
A válaszokat előre is köszönöm!
(és kérlek ne jöjjetek olyanokkal, h rossz a gép, net, mert már 1szer ment!)
Appdata: beírod a futtatáshoz: %appdata%
Egyébként ugye ki nyitottad a portot a routerben? vagy lehet hogy megváltozott a gép IP címe az áramszünet miatt és ezért nem jó a port
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!