Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen jó DVD író programok...

Milyen jó DVD író programok vannak?

Figyelt kérdés
Nero 9-em volt de nem tudtam beállítani rajta semmit!Angol volt meg csak 18 szorosan írt!Olyan progi érdekelne amit be lehet állítani 4 szeresre és magyar!

2013. febr. 13. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Én az ImgBurn-t szoktam használni.

[link]

Kicsi, megbízható, ingyenes.

Magyarul nem tud, de nagyon egyszerű a használata.

2013. febr. 13. 16:01
 2/5 A kérdező kommentje:
röviden leírnád mit hogy mert már próbáltam!Pl hol lehet beállítani a írási sebességet és hogyan tudok egyszerre több filet beilleszteni? köszi
2013. febr. 13. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:

> röviden leírnád mit hogy mert már próbáltam!

A jelenleg használatban levő gépemben nincs DVD-író, így az ImgBurn sincs feltelepítve. Szóval nem tudok konkrét utasításokat adni.

> Pl hol lehet beállítani a írási sebességet

Szerintem vagy a Device, vagy az Options fülön:

[link]

"Write speed:" feliratot keress.

> hogyan tudok egyszerre több filet beilleszteni?

Mármint adatlemez készítésekor?

A fájlok, mappák hozzáadásakor ugyanúgy tudsz egyszerre több elemet kijelölni, mint bárhol máshol a Windowsban.

Ha rákattintasz a 014.jpg nevű fájlra, majd lenyomod a billentyűzeten a Shift gombot és rákattintasz a 035.jpg nevű fájlra, akkor kijelölted a fájlokat 014.jpg-től 035.jpg-ig.

Ha rákattintasz a 014.jpg nevű fájlra, majd lenyomod a billentyűzeten a Ctrl gombot és rákattintasz a 019.jpg illetve a 027.jpg nevű fájlra, akkor kijelölted a 014.jpg, a 019.jpg, és a 027.jpg nevű fájlokat.

2013. febr. 13. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Az imgburn -hoz van magyarítás.
2013. febr. 13. 17:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Én már a Burn4Free-t használom!Már két DVD-t megírtam vele és nagyon pöpec!Az egész 2,1 MB!Kösz
2013. febr. 13. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!