Hogy kell letörölni a Kaspersky-t, hogy ha jelszóval védett, de nem tudom a jelszót?
Egy próbaverzió van fent, lejárt a próbaverzió, szeretném letörölni, de se kilépni, se törölni, semmit nem tudok jelszó megadása nélkül. A jelszót természetesen nem tudom.
Létezik valami módjam a formaláson kívül, hogy letöröljem?
bocs, elírtam: formatáláson kívül...
(nem én adtam meg a jelszót, szóval ne azt írjátok, hogy emlékezzek vissza mit adtam meg :D )
kapsz hozzá kódot, és tovább tudod használni, ha megveszed az alábbi Szám. tech. magazinok vmelyikét:
PC GURU
PC Word
Chip magazin...
(minden hónapban, megkapod a következő 30-45 napra érvényes kulcsot)
Eltávolító eszköz a Kaspersky Lab termékekhez (kavremover)
Töltse le a futtatható fájl kavremover.exe
Indítsa újra a számítógépet a Csökkentett mód:
Futtassa a fájlt kavremover.exe.
Írja be a kódot a képről. Ha nem tudja elolvasni a kódot a képen, kattintson a gombra a kép, hogy létrehozzon egy új kódot.
A következő termékeket találtak részében válassza ki a kívánt terméket távolítható el. Kattintson az Eltávolítás gombra. Ha szeretné, hogy törölni néhány terméket, köteles törölni őket külön-külön.
A Távolítsa el az összes ismert termékek opció ajánlott használni, ha nem tudod, melyik Kaspersky Lab termék telepítése és a közüzemi nem érzékeli a Kaspersky Lab terméket.
Az eltávolítási folyamat eltarthat néhány percig.
Várja meg, amíg egy ablak jelenik meg, "tájékoztatjuk Önt, hogy a terméket sikeresen eltávolította."
A nyílt párbeszéd ablak, kattintson az OK gombra .
Indítsa újra a számítógépet.
Ha már több mint egy Kaspersky Lab terméknek a számítógépen, akkor futtassa újra az eltávolító eszközt, és úgy döntött, hogy a terméket a listából, és távolítsa el ezt is.
Alapértelmezés szerint a log fájl neve kavremover xxxx-xx-xx xx-xx-xx (pid xxxx). txt kerül mentésre a mappát, ahol a segédprogram található.
Megtalálható a teljes verziószámát kavremover.exe a naplófájlban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!