Kristianbbb kérdése:
Seretném lecserélni a Windows 7 et Ubuntura?
Figyelt kérdés
Notebookra kellene ami egy Acer Emachines AMD Athlon IIx2, 4GB RAM, ATI Mobility HD 4250. Szoval win 7 fut rajta, de nem legalisan, most nem álok ugy hogy megvegyem ezert gondolkodok hogy atalok ubuntura, volt mar hozza szerencssem de csak nagyon keveset. A gépet netre, filmre, zenere használom legtobbet, tudom erre képes az ubuntu is, na de viszont neha munkara is, legtobszor Office Word Powerpoint Publisher. Játekokak már nem igazán futtatok rajta, de orulnék ha sikerulne legalább egy párat. Természetesen 64 bittesre gondoltam es még szeretném azt is megkérdezni hogy ki e használja az Ubunti rendszer a gépet (4GB RAM-ot). Szóval érdemes e lecserélni, koszonom elore is a valaszokat :)2013. febr. 10. 19:27
1/4 petizacc válasza:
Kit izgat, hogy a win7 eredeti-e vagy sem? Megkockáztatom, hogy Magyarországon a Windows 7 felhasználók 70%-a tört Windowst használ.
2/4 anonim válasza:
Amiket meg akarsz csinálni, azt a Libre Office-el is meg tudod csinálni.
4GB RAM elég lesz bőven.
Azért szerintem még vegyél pár nyelvtan órát helyesírásilag...
3/4 tabaki válasza:
LibreOfice vagy OpenOffice ugyanolyan ppt-ket csinál. Ha nem vagy játékmániás, jobban jársz a linuxszal.
4/4 anonim válasza:
vannak ubira is játékok, egyébként ajánlom a wubi nevű kis programot ami feltesz a gépedre egy ubuntut windows mellé és így kipróbálhatod hogy milyen illetve hogy megvan e rá minden illesztőprogram, ha van rá pénzed akkor nemsokára lesz bőven játék ubira mivel a steam megcsinálja a klienst rá, de ott fizetni kell a játékokért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!