Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows feltelepítése után...

A Windows feltelepítése után is létre lehet hozni még egy partíciót?

Figyelt kérdés
Újra szerezném rakni a gépem, de elég sok fontos adat van rajta (kb. 200GB) és csak egy merevlemez van benne. Meg lehetne oldani azt, hogy a maradék 250GB szabad helyből csinálok még egy partíciót, a cuccokat átrakom oda és a másikat amin már csak az Op. rendszer marad, azt leformázom és újrarakom.

2013. febr. 10. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
igen létre lehet hozni... vagy valamelyik partícionálós programmal... vagy a lemezkezelővel...
2013. febr. 10. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Felügyeleti eszközök---> Számítógép-kezelés---> Bal oldalt a menüben a tárolásban Lemezkezelés majd kiválasztod azt a vincsit illetve partíciót amin van a 250 giga majd jobbgombal rá és kötet zsugorítása... itt kiszámolja hogy max mekkorára zsugoríthatod... vagyis hogy mennyit vehetsz le belőle és hogy mekkora rész marad meg... majd zsugorítod... lehet hogy ujra kell indítani de nem tudom elég régen csináltam ezzel... de ha kész akkor menj rá a kész partícióra mert nem fogja beadni a sajátgépben csak ha osztasz ki neki betűjelet... azaz jobbgomb és Meghejtóbetűjel és elérési út módosítása... majd bead egy ablakot és kiválasztod hogy milyen betűt tegyen be neki... és le okézod...
2013. febr. 10. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyetlenegy winchestered van egyetlenegy particióval? Tehát mondjuk van egy 500 Gbyte-os vinyód akkor mind az 500 Gb maga a rendszerlemez? A C: meghajtó?
2013. febr. 10. 11:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, egy 500GB-os merevlemezem van, egy patrícióval.
2013. febr. 10. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
IT-Fan válasza is jó, de ha a lemezkezelő esetleg rendetlenkedne a rendszerpartícióval( mondjuk 90 Gbyte-nál kisebbet nem engedne csinálni) akkor telepítsd fel a Partition Magic programot. Mégsem a Microsoft gyereke :-)
2013. febr. 10. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
azért csak ezt írtam mert nem igazán szoktam partícionálgatni ha partícionálok is akkor ezzel amit leírtam vagy akkor mikor rendszert teszek ujra... így sajna nem igazán ismerek külön ilyen progikat...
2013. febr. 10. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind kettőtöknek a válaszokat :)
2013. febr. 10. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!