Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki tud ajánlani egy...

Valaki tud ajánlani egy szuper képszerkesztőt?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan képszerkesztőt, amivel szinte bármit lehet csinálni,de nem bonyolult. Lehetőleg nem valami béna magyar. Lehet akár angol is, mint pl.: Cs5. Csak sajnos azt nekem nem viszi a gépem, és fizetős is! Tudna valaki segíteni ?
2013. febr. 9. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A Gimp az amiből a legtöbbet ki tudod még hozni és ingyenes és magyarul is tud. A többi képszerkesztő már tudásban korlátozott.
2013. febr. 9. 11:43
 2/7 Mugen ***** válasza:
Sokan használnak még Corel Draw-t is illetve Inkscape-et, valamint megpróbálhatod a Photoshop CS2-es verzióját. Ingyenesen lehet letölteni az Adobe honlapjáról.
2013. febr. 9. 11:48
 3/7 anonim válasza:

photoscape. le kell tölteni, nekem nagyon bejött :)

meg még az ipiccy.com-ot tudom ajánlani, ezt nem kell letölteni, hanem a neten megtudod szerkeszteni :) nagyon sokféle effektet is lehet rárakni, teljesen olyan mint egy photoshop :)

ja és mind a kettő ingyenes

2013. febr. 9. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:

photoshop...Lite Portable

[link]

2013. febr. 9. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:

GIMP +1!

G.

2013. febr. 9. 12:23
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ! :)) igen az ipiccy-t ismerem,használom is,csak most komolyabbra vagy szükségem,amivel akár, olyan képet is tudok csinálni,mintha profi fotózta volna !
2013. febr. 9. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Na azért a profi és az ingyenes sokszor nem igazán bírják egymást...

G.

2013. febr. 9. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!