Valaki tud ajánlani egy szuper képszerkesztőt?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan képszerkesztőt, amivel szinte bármit lehet csinálni,de nem bonyolult. Lehetőleg nem valami béna magyar. Lehet akár angol is, mint pl.: Cs5. Csak sajnos azt nekem nem viszi a gépem, és fizetős is! Tudna valaki segíteni ?2013. febr. 9. 11:40
1/7 anonim válasza:
A Gimp az amiből a legtöbbet ki tudod még hozni és ingyenes és magyarul is tud. A többi képszerkesztő már tudásban korlátozott.
2/7 Mugen válasza:
Sokan használnak még Corel Draw-t is illetve Inkscape-et, valamint megpróbálhatod a Photoshop CS2-es verzióját. Ingyenesen lehet letölteni az Adobe honlapjáról.
3/7 anonim válasza:
photoscape. le kell tölteni, nekem nagyon bejött :)
meg még az ipiccy.com-ot tudom ajánlani, ezt nem kell letölteni, hanem a neten megtudod szerkeszteni :) nagyon sokféle effektet is lehet rárakni, teljesen olyan mint egy photoshop :)
ja és mind a kettő ingyenes
4/7 anonim válasza:
photoshop...Lite Portable
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ! :)) igen az ipiccy-t ismerem,használom is,csak most komolyabbra vagy szükségem,amivel akár, olyan képet is tudok csinálni,mintha profi fotózta volna !
2013. febr. 9. 12:49
7/7 anonim válasza:
Na azért a profi és az ingyenes sokszor nem igazán bírják egymást...
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!