GTA San Andreas Windows 8 alatt?
Eredeti windows 7em volt, de nemrég Windows 8 Pro 64bit-re frissitettem a rendszert.
Amig windows 7 alatt a GTA SA átlag 80-100 FPS-t produkált win8 alatt már csak 30- max 60-ra hajlandó.
Szerintem a problémát az animácios felület okozza ami játék közben nem kapcsol ki...(Más játéknál nincs ilyen gond...)
Van rá valami megoldás hogy ujra visszakapjam az elveszett FPS-eket?
Konfig:
Intel Core i7 2630QM
8 GB RAM
Nvidia GF 540m 1 GB
Bocsánat, de mindkét válaszadó hülyeséget mondott!
A Windows 8-at alapból nem asztali gépekre találták ki, de aki mégis erre használja, annak egy jó tanács: A 8-as verzió sokkal jobban van optimizálva, semmivel sem kell nagyobb gép neki, mint elődjének. Minden játékban az FPS szám is több, mint a W7-en. Egyébként frissíts W8.1-re, ami még jobban van optimizálva! Nem tudom azóta megoldottátok-e ezt a SA problémát, de ami még lehet, hogy a videókártya driver nem kompatibilis a rendszerrel. Ha mégis, akkor frissítsétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!