Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA San Andreas Windows 8 alatt?

GTA San Andreas Windows 8 alatt?

Figyelt kérdés

Eredeti windows 7em volt, de nemrég Windows 8 Pro 64bit-re frissitettem a rendszert.

Amig windows 7 alatt a GTA SA átlag 80-100 FPS-t produkált win8 alatt már csak 30- max 60-ra hajlandó.

Szerintem a problémát az animácios felület okozza ami játék közben nem kapcsol ki...(Más játéknál nincs ilyen gond...)

Van rá valami megoldás hogy ujra visszakapjam az elveszett FPS-eket?

Konfig:

Intel Core i7 2630QM

8 GB RAM

Nvidia GF 540m 1 GB

2013. febr. 8. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert a win8 jobban kihasználja a számítógép erőforrásait.Legalábbis én így tudom.Például nekem a metin win xp-n simán futott míg win7-en már nem.Tehát a win8-hoz erősebb gép kell, így a win8-as san andreashoz is erősebb gép kell,bár ez az összeállítás elég erős.Inkább térj vissza win7-re.Kicsit bonyolult elmagyarázni.:D
2013. febr. 17. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Hello, nekem is ugyanez a problémám vele, próbáltam én is vele mindent de semmi sem segített, pedig az összes játék jobban fut Win8-on mint Win7-en. Az első válaszoló válasza ritka nagy hülyeség.
2013. jún. 14. 20:56
 3/4 anonim válasza:

Bocsánat, de mindkét válaszadó hülyeséget mondott!

A Windows 8-at alapból nem asztali gépekre találták ki, de aki mégis erre használja, annak egy jó tanács: A 8-as verzió sokkal jobban van optimizálva, semmivel sem kell nagyobb gép neki, mint elődjének. Minden játékban az FPS szám is több, mint a W7-en. Egyébként frissíts W8.1-re, ami még jobban van optimizálva! Nem tudom azóta megoldottátok-e ezt a SA problémát, de ami még lehet, hogy a videókártya driver nem kompatibilis a rendszerrel. Ha mégis, akkor frissítsétek!

2013. okt. 31. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is problémám van a SA val. Nekem vmiért a menüben nem érzékeli az egérkattintást játékon belül pedig egyáltalán nem érzékeli. nem lehet forgolódni és kattintani.
2013. nov. 9. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!