Hogy tudok ugy tömöríteni h sokkal kisebb legyen a fájl mérete?
A ISO file bitenketi masolata egy eszkoznek. Ha egy dvd-rol keszult ami tele van jpg kepekkel akkor hiaba tomoritad az iso allomanyt, nem lessz jelentos meretcsokkenes.
Ha nagyobb adat mennyiseget szeretnel tomoritani figyelmedbe ajanlom a SquashFS-t. Ez egy tomoritett csak olvashato file rendszer, Livecdk eseteben is ezt hasznaljak. Tovabbi informacio: [link]
Én azt javaslom ne szenvedj a dologgal.
Amire te gondolsz az azt hiszem a WINUHA vagy UHARC. Legalábbis ezzel láttam már 1.5Gb játékot összecsomagolva 300Mb-be.
Utánanéztem fórumon, és a legtöbb ember azt írta nem igazán működik nála a progi. Mindösszesen pár %-al tömörített jobban mint a WINRAR, viszont sokkal lassabb.
Persze lehet próbálkozni de szerintem nincs sok értelme. Arról nem is beszélve, lehet hogy ez a tömörítési arányt veszteséges tömörítéssel érték el, ami egy Game.iso -nál nem túl hasznos, utána lehet használhatatlan lesz a kicsomagolt file.
Javaslom, hogy inkább csináld azt hogy a 4 Gb-os filet csomagold sok kicsi mondjuk 100Mb-os rar-ba. AZ általában jól kezelhető. Ha a legnagyobb tömörítést állítod be WINRAR-ban akkor jobb esetben jó-pár száz megát így is összemegy.
De persze lehet próbálkozni. Jókat irtak még a 7-zip-ről is bár én azt még nem teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!