Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen a hamachi?

Milyen a hamachi?

Figyelt kérdés
Szeretnék róla egy leírást, mert ez a program szerintem kijátsza a tűzfalat, mert port nyitás nélkül lehet használni. Ha telepíteném, honnan tudjam hogy nem törik fel ezen keresztül a gépemet? Biztonságos? Véleményeket szeretnék!

2013. febr. 8. 17:14
 1/6 Imperator2001 ***** válasza:
0%
Onnan hogy: nekem se törték fel. (Legalább is nekem)
2013. febr. 9. 06:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Hallgattam rád. De elég volt két nap a gépem feltöréséhez. Most nem indul be. Telepíthetem újra az egész oprendszert.
2013. febr. 11. 17:04
 3/6 Imperator2001 ***** válasza:
Rendben, nekem nem törték fel a gépem ( pedigg meg van a hamachi )
2013. febr. 12. 07:11
 4/6 XxXxSaNyIxXxX válasza:
Szerintem jó kis progi és semmi bajod nem lesz töle(se virus,se feltörés se semmi csak multy:D)
2013. febr. 17. 12:58
 5/6 Daniel Major válasza:
Az vele a gond hogy az egy "Trójai vírus" mert nem kijátsza a tűzfalat és ha van vírus irtó akkor azt is, a vírus irtó nem jelzi hogy, hoppá, ez a szar kijátsza a tűz falat. A régi gépemet a Hamachi tette tönkre, de az újat már nem fogja!!!
2016. febr. 6. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

"The only reason it WOULD be harmful is if somebody in the network decided to use hamachi to send a virus, but if you trust your friend enough, then you will be fine. "

[link]

2016. febr. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!