Kiírtam három filmet dvd lemezre ki is írta rendesen de ha beteszem a házimoziba akkor csak egy film van rajta a másik kettőt nem mutatja se címet semmit. A három film felfért bőven a lemezre ezért nem értem mi lehet a baj?
Több oka lehet:
-A film formátumát nem támogatja a lejátszó (azaz pl. nem avi, hanem mkv, wmv, mp4, m4v, ...)
-A film címében szerepelt egy pont ".", így az első pont utáni pár karaktert nézi fájlformátumnak, amit így fel sem ismer.
-Ékezetes karakterekkel írtad fel, de rossz kódlapot használva, így "?" szerepelne az ékezetek helyén, amit a lejátszó nem tud kezelni.
-A filmeket nem egyben, hanem 3 külön írással írtad ki (track at once mód), ilyen esetben előfordul hogy csak 1-et láthat az olvasó. DAO módban kell rendes (gyárihoz hasonló) mindennel kompatibilis lemezt írni.
Bevallom én így még nem jártam de sok oka lehet. Pl. Gagyi dvd lemez,rossz dvd író,esetleg kaka dvd lejátszó stb. :)
De lehet hogy a dvd-d csak az avi formátumot játssza le és a másik két film nem avi hanem más pl. rm,rmvb vagy mkv,és ezeket ki sem jelzi hogy rajta van.
Nézd meg gépen hogy rajta van e mind a 3 és hogy avi e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!