Ezt milyen programmal lehet megcsinálni?
Photo Scape
PhotosShop
de ha adsz képet pm-ben (üziben)csinálok neked :)
Kedves aldeenbaby!
Az iménti szapuló egy kissé nyersen, de igazságot fogalmazott meg. A háló teli van olyan agyafogyottakkal, akik el sem tudják képzelni, hogy valaki azért csinál valamit jobban, mert megtanult vagy kitalált vagy megértett valamit, vagy egyszerűen nem sajnálta rá a fáradságot. Az effélék meg vannak róla győződve, hogy a minőségkülönbség oka, hogy a másiknak jobb szoftvere van, úgy persze könnyű dögös effekteket, látványos kompozíciókat, rajzfilmet vagy játékot csinálni... Te ne állj be ezek sorába. Igenis, próbálkozz, és akkor meg tudod ítélni a teendőket, amelyek ebben az esetben akármilyen kis vacak szabad programmal letudhatók. A legkiválóbb szoftver sem fogja megmondani neked, mit csinálj, ha magad nem vagy vele tisztában. Rém szánalmas, amikor valaki ül a világelső (lopott) Photoshopja közepén, és kétségbeesetten faggatja a Gyíkot, hogy hogyan tud keretet rajzolni vele a képre -- éppen most került föl egy ilyen kérdés.
Töltsd le a Gimpet, és próbáld utánozni a képet. Nekem becsszóra elhiheted, ezerszer izgalmasabb dolgokra is képes, a többi rajtad áll.
Nem a programon, rajtad.
MONDOM, Én szívesen elkészítem neked az adott képet ha elküldöd .. de hamar küldd! Tényleg nem Probléma, segítek!
Nekem sem segített senki sem .. magamtól jöttem rá mindenre vagy ha nem akkor youtube tutoriallokkal, de csak a komolya dolgoknál használtam azt.
Hidd el nem mindenki segítene , de az előttem kommentálóknak is van igazuk. egyszerűen beírod a keresett dolgot és egy tutorial által elmagyarázza.
Üdv: Cukker*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!