Ha a Program Filesba telepítenék vagy másolnék, nem enged semmit. Miért?
Rendszergazdai jogokért sírnak az oda telepített programok és fájlokat másolni is csak külön engedéllyel enged. Pedig rendszergazdaként vagyok egy felhasználóval saját magam. Mi a megoldás? Hogy tudok mindenre rendszergazda jogot adni?
Azt már megcsináltam, hogy a függőleges csúszkát legalulra állítottam, hogy programtelepítésnél ne kérdezgessen vissza. Azon túl mit lehet?
Esetleg ez:
WIN7 - vezérlőpult - Műveletközpont, itt oldalt "felhasználói fiókok felügyelete beállításai" és a megjelenő ablakban húzd a csúszkát legalulra...
Futass rendszergazdaként egy cmd.exe-t és írd be ezt oda
angol windows esetén:
net user administrator /active:yes
magyar windows esetén:
net user rendszergazda /active:yes
ezzel felold egy rejtett rendszergazda profilt ami tényleg valódi rendszergazda amit a windows telepítéskor hoz létre és rejt el. ha ezt a felhasználót használod mindenhez lesz jogod, de az uac-ot (a függőleges csíkot) is ugyanúgy kapcsold ki teljesen.
és a biztonság kedvéért azért ha ezzel beléptél utána kattints a meghajtódra jobb klikkel/ biztonság/ speciális/ tulajdonos/ szerkesztés/ rendszergazda kiválaszt/ tulajodonos cseréje pipa/ alkalmaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!