Ha a vérprofi tulaj nem telóval oldaná meg a képernyőmentést, magad is elolvashatad volna a fejlécben...
:-)
Ezt a képet egy videóból szettem ki!
Ne telefonnal fotóztam!
Az első választ pedig köszönöm!
A sértegetés nem szép dolog! Akkor meg kire értetted!
Meg amúgy is, ha nem tudsz okosat írni inkább ne is írj!
Értelemszerűen arra, aki a videót közzétette.
Attól, hogy a megjegyzésem a számodra haszontalan, még szolgálhatja a köz javát: Minél többen érzik égőnek a minősíthetetlen bemutatókat, annál kevesebb ilyen kérdést kell feltenni.
Egyszóval, nem rád lőttem, bocs, ha téged is talált.
Na jó, kezdem érteni. Eddig azt hittem, valami oktatófilm arról, hogy hogyan kell szovjet kalózfregattot készíteni. De ezek szerint nyilván csak valami bemutatkozó videó része: "Míg gegmenjeink a ház mögé futkosnak hányni egymás ötleteitől, grafikus rabszolgáink szorgalmasan készítik a kellékeket" -- mondja a narrátor, a kamera rásvenkel a monitorra, ahol néhány pillanatig megcsudálhatjuk, milyen feltűnően ügyes munkát ábdáltak össze, aztán megyen tovább a hangstúdióba. Gondolom én.
Így a helyén van, pardony a kekeckedésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!