Honnan tölthetném le az MSN-t?
Google a barátom, tudom, de el nem hiszitek... egy normális linket nem találtam :S Mindegyik valamilyen hülye sweetim-et akart letölteni, azzal meg már egyszer jól megjártam :S
Linkelnétek nekem valamilyen normálisat, kérlek?
Köszönöm :)
Egy kis ízelitő a messengertől.
Helló!
Az egész világon megszüntetjük a jelenlegi Messenger szolgáltatást (a szárazföldi Kína kivételével, ahol a Messenger továbbra is elérhető lesz), és egyesítjük a Messenger és a Skype nagyszerű funkcióit. Frissíts a Skype-ra, jelentkezz be egy Microsoft-fiókkal (ami ugyanaz, mint a Messenger-azonosítód), és máris elérheted az összes messengeres ismerősödet! Ugyanúgy cseveghetsz vagy videón keresztül beszélgethetsz velük, mint korábban, ráadásul új kapcsolattartási módokat is felfedezhetsz a mobilodra és a táblagépedre letöltött Skype-pal.
Üdvözlettel:
a Messenger csapata
Látom megelőztek :D
Igen egy ideje ez a hír járja amit az 1. számú válaszoló is adott.. Tölts le egy skype-ot hidd el klasszisokkal jobb mint az msn és a hívásminőség kifogástalan.
A Sweetim-el vigyázz.. elvileg msn-hez egy kieg. de inkább egy vírus és általában akkor is gyakran látom mikor egy játékot akarok letölteni.
Fogalmam sincs hogy mukodik-e de próbáld meg ezt ha mindenképp az msn-re fáj a fogad: [link]
MSN-t felejtsd el.Március 15ig üzemel itt.
Helyette Skype,szokd meg,vagy próbálgass más alternatívát hátha jók lesznek.. Ha nem,akkor mindenképp skype,sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!