A KmPlayer telepítésével más programokat is telepítettem véletlenül, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Legalább 5 olyan programot is telepített, amiket én nem kértem. Ezek nagyját sikeresen le is tudtam törölni, de van köztük egy kínai vagy japán, amit nem tudok sehogy se letörölni, mert ugye nem értem. Ha valaki már találkozott ezzel a helyzettel és netán sikerült törölnie, légyszi segítsen, köszönöm!2013. febr. 6. 01:46
1/2 anonim válasza:
A KMPlayer csak a Pandora tv-t rakja fel, a többi program a letöltőhely "ajándéka", ha nem működik a programok eltávolítása esetleg próbálkozz rendszer visszaállítással.
2/2 anonim válasza:
sőt. a KMPlayer még a Pandora tv-t sem rakja fel, ha nem kattintgatsz ész nélkül. Rákérdez, hogy felrakja-e, ha nemet mondasz nem teszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!