Milyen tervezős programok vannak?
Figyelt kérdés
nagyon szeretek tervezni főleg ruhákat szoval ruhatervező programot keresek.ajánlhattok màs tervező progit is.lehetőleg3d legyen.de mindegy amipyent tudtok.2013. febr. 5. 19:14
1/6 tabaki válasza:
Divattervezőt nem tudok, 3D-ben természetesen a Blender, ez a szabásmintakészítésben is segíthet némileg. De szívből ajánlom a DAZ Studiot is. Utóbbihoz vannak szintén ingyenesen letölthető emberi modellek is, lehet őket pózoltatni, és bizonyos gyakorlattal ruhát is ügyeskedhetsz rájuk. Általános emberi figurához használhatod a MakeHuman programot (a kész ember átvihető a Blenderbe). Nagy erénye, hogy nemcsak délceg csúcsmodelleket, hanem potrohos urakat, eltenyeredett hölgyeket is egyszerűen csinálhatsz vele.
2/6 anonim válasza:
AutoCAD. csak drága eléggé....NAGYOn.
3/6 tabaki válasza:
...De legalább semmivel nincs közelebb a célhoz, mint a felsorolt ingyenszoftverek.
4/6 anonim válasza:
Miért ne lenne?
Nem láttam még olyan dolgot, amit autoCAD-elé ne lehetett volna virtualizálni, megtervezni, sőt gyártani.
Akkor?!
5/6 tabaki válasza:
Arról beszélek, hogy ugyanolyan általános célú mindentudó program, mint a Blender a maga területén. Lehetséges, hogy van hozzá valami kifejezetten ruhatervező csomag, amely miatt előnyösebb, ezt te tudod, szvsz viszont Kérdező többet érne valami fordulékony, apart kis célprogrammal. Senki sem vonja kétségbe a kedvenc programod méltán elismert képességeit, Kérdező felkészütségét azonban én, engedelmével, DE. Amíg nem segíti őt a munkában, addig édesmindegy, hogy egyébként a világ legjobb programja-e.
6/6 anonim válasza:
Nekem aztán nem a kedvenc programom.
Már nem is használom, mert nem ilyen területen tevékenykedem.
De attól még egy nagyon jó program.
Egyébként nem kötekedésből írtam én, amit írtam.
Nem azt mondtam, hogy mindenképp ezt használja. Kérdezett, válaszoltam. tervező programot keres, most válogathat, mert van választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!