Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sims Free Play mobilon....

Sims Free Play mobilon. Valaki segítene hogyan tudok hobbit választani egy simnek?

Figyelt kérdés
Felépítettem a sport centrumot oda is hívom de semmire nem tudok kattintani akárhogyan próbálok és akármilyen megoldással egyszerűen nem jövök rá! Ha valaki tudja segítsen légyszi.

2013. febr. 4. 12:56
 1/5 misspepe válasza:
a sport centrumban nekem sem engedi, se karate se balett. viszont az uszoda és a park működik (horgaszas, stb) ezeken a helyeken vannak mukodo hobbik!
2013. márc. 2. 16:24
 2/5 anonim válasza:
A sport centrum az csak a kamaszoknak jó! Felnőttek horgászhatnak, divattervező lehet, szellemet vadászhat.
2013. márc. 29. 17:37
 3/5 anonim válasza:
hogyan kell szellemre vadászni?
2013. máj. 19. 16:26
 4/5 meszarosjudit89 válasza:
100%

6 hobbi van összesen

1. Ghost Hunter / Szellem vadász

Meg kell venned hozzá a láncot a falra vagy a koporsó alakú könyvespolcot, vagy a töklámpást. Mindegyiknél található egy szellem jel, a listába, ahol vásárolni tudsz. Úgy, mint például a számítógépnél jelzi, hogy az a szociális dolgokhoz való, vagy a tv, ami a szórakozáshoz.

Ha megvetted, rányomsz a láncra és arra, hogy keresse a szellemet. Kb. 3perc 20másodperc egy ilyen művelet.

2. Fishing / Horgász

A park kell hozzá, ott rányomsz a tóra és felajánlja, hogy horgásszon. 4 percig, 1 órát, 9 órát vagy 24 órát.

3. Woodworking / Fakidolgozó

A közösségi házba kell menni, ahol alul van a balett. ( az nem hobbi ) Ott, ha felmész az emeletre, akkor ott tudod hobbinak használni a fakidolgozást. Ennél is 4 opció van.

4. Fashion designer / Divattervező

Ahol az összes házadat látod, ott a híd mellett van egy épület, amit meg kell építeni, ott tudod megvenni a hozzá való munkaasztalt. Azt természetesen leteszed a kiválasztott simed házában és már indulhat is a ruhakreálás. :-)

5. Diver / Műugró

Meg kell építeni hozzá az úszó centrumot. Erről több infóm egyenlőre nincs. Még nem építettem meg.

6. Figure Skating / Műkorcsolyázó

Meg kell építeni hozzá a bal oldalon lévő dombra épült havas részt. :-) Odaküldeni a simed és rányomni a jégpályára. Itt is 4 opcióból választhatsz.

Remélem tudtam segíteni! Jó szórakozást! :-)

2013. szept. 7. 06:36
 5/5 anonim válasza:
A főzés nem hobbi? :O
2017. máj. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!