Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet az oka, hogy nem...

Mi lehet az oka, hogy nem szép tiszta fotókat tudok nyomtatni? A fotópapír vagy a tintapatron?

Figyelt kérdés
Régebben gyönyörű tiszta fotókat tudtam nyomtatni.Mostanában töltetem a patron,ennek lehet köze a fényképek tisztaságához?Hiába photo scappal javítok rajta,mégse szép tiszták és élesek a képek.Vagy Hp nyomtatóhoz Epson-papírt vettem,az lehet a baj?Légyszi ha tudsz segíts.Előre is köszi!
2013. febr. 4. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Elkopott a fej, fotónyomtatáshoz mindig eredeti patront vegyél.
2013. febr. 4. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet a festék minősége (szín és egyéb fizikai jellemzők), a fej eltömődése, festék kifogyás vagy rossz légtelenítés miatti fej túlmelegedés, stb...
2013. febr. 4. 11:56
 3/5 csacsi2 ***** válasza:

Sokmindentől lehet, akár a hibás töltéstől.

Mikor patront cserélsz azt kalibrálnod kell! Ezt meg tudod tenni a nyomtató szoftverével!

Többek között néha nem árt egy tisztítás funkciót lenyomni

szintén a szoftverrel.

Használd a már bevállt papítr nyomtatáshoz legalább az ne legyen változó érték!

Tisztításhoz (pl görgő, v. a fúvóka tisztítás)használj általános durva (olcsó) papírt!

2013. febr. 4. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:

mindkettő befolyásolhatja!

a HP is, mint minden nyomtatógyártó, a saját fotópapírjára optimalizálja a gépeit.

Az utántöltött patronnal pedig, soshasem kapsz olyan minőséget, mint az eredeti gyári patronokkal!

az utántöltésnél, még a nevesebb cégek, UTÁNGYÁRTOTT patronjai is jobb képminőséget produkálnak.

(az utántöltött patronok használata, max. a kommersz, grafikai rajzok nyomtatásához engedhető meg...)

2013. febr. 4. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,így már értem!
2013. febr. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!