NOD 32 probléma, miért írja ki folyamatosan?
Figyelt kérdés
Állandóan feldobál egy ablakot, hogy "felhasználói beavatkozást igényel...", de amikor rákattintok, nem ír ki semmit, minden rendben, legfrissebb verzió, a nod pedig aktiválva van, úgyhogy nem értem.2013. febr. 3. 20:20
1/20 anonim válasza:
Windows frissítések?
A bolond arra is odafigyel.
2/20 A kérdező kommentje:
Lehetséges, így már érthető lenne, mert kihagytam 2 frissítést direkt, mert eredetiség vizsgálat meg a másik se kell. Akkor mivel nem telepítem azokat a frissítéseket mostantól életem végéig ki fogja a NOD dobálni, hogy, hahóó kihagytál valamit??!
2013. febr. 3. 21:48
3/20 anonim válasza:
Nem.
Akkor csinálja még ezt, hogy ha nem naprakész a géped, azaz nem frissítettél vagy 2-3 napja.
Meg még akkor is csinálja ha a szülői felügyelet nem aktív.
Folyton rád akarja sózni ezeket, rosszabb mint valami porszívóügynök :).
4/20 A kérdező kommentje:
Szülői felügyelet is aktív..., na mind1 ez van :D majd kilövöm ha feldobálja.
Azért köszönöm a segítséget!
2013. febr. 3. 23:21
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, csak az a baj, hogy nekem nem ez a verzió van, hanem ez: 5.0.95.0 kerestem itt is de nem találtam ilyen menüt.
2013. febr. 4. 16:29
7/20 A kérdező kommentje:
Igazából már nem is a NOD, hanem ez a windows frissítő felület, ahol ki lehet választani a letöltéseket, az dobálja fel h de akkor is töltsem le. Tehát amíg nem töltöm le ott lesz a tálcán? Márpedig ugye nem fogom az eredetiségvizsgálatot letölteni.
2013. febr. 4. 16:38
8/20 anonim válasza:
Amit egyszer elvetettél annak nem kéne ott lennie.
Amúgy ha letöltöd semmi gond nincs, beadja a szövegét, meg fekete képernyő, viszont!!!! csak egy wga.exe nevű fájlt kell törölnöd a windows mappából és a regisztrációs adatbázisból.
9/20 anonim válasza:
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, a baj csak az, hogy Win7-em van és nem találom, ezeket a menüpontokat.
2013. febr. 4. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!