Office? Nagyon sürgős
Figyelt kérdés
Volt egy 2007-es office-om, letöröltem, telepíteni akartam az office 2013-at de azt írja ki, hogy töröljem a 32 bites office-t. win 8-am van#Windows #PC #Windows 7 #Windows 8 #Microsoft #Office #Office 2010 #Office 2003 #Office 2007 #Microsoft Office 2013
2013. febr. 3. 12:48
21/28 anonim válasza:
LibreOffice sokkal jobb és MINDENNEL kompatibilis, ami a Microsoft egyetlen díszes termékéről se mondható el. MSOffice200-al írt szövege csak bizonyos progi után nem lesz hieroglifás. A LibreOffice sok kiegészítőjével magasan veri a méregdrága MS termékeket. Linux-on és Windows-on is.
23/28 csacsi2 válasza:
futtatásba regedit
Keress rá a keresővel: Office
(elvileg itt van:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\ )
töröld a kulcsot, majd telepítsd újra a régit és szabályosan uninstalláld!
24/28 anonim válasza:
Libreoffice egy laggos fos!!!
25/28 anonim válasza:
Az utolsó, ami jó a LibreOffice-ból, a 3.6.5. A négyest piszkosul elszúrták, azt kár letölteni.
27/28 anonim válasza:
a kingsoft office ajánlója vagyok,és van mégegy ötletem...google documents :D ...kb ugyanaz mint az ms office,csak ez teljes egészében neten van,azaz ahol net van simán eléred
28/28 anonim válasza:
Létrehozol egy Gmail-es postafiókot, bejelentkezel és használhatod s Google Docs-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!