Hogy lehet ilyen effectet csinálni? (3ds max vagy valamilyen effect programban)
http://www.youtube.com/watch?v=JPyB2ddGFNk
18:17-től 18:43-ig.
Azt, hogy úgy felépülnek a házak az aljától a tetejéig, és ahogy egyre távolodik, még több épület emelkedik fel.
Nekem szaggat a gépem, ezért nehezen tudom megítélni, de úgy tűnik, nem a szemeddel nézel, hanem a képzeleteddel. Nekem úgy jön le, hogy egy kész modellt hol jobban, hol kevésbé kitakarnak valami életlen fehér maszkkal. Ennek is érdekes lehet a megoldása, de szerintem a látvány és a te leírásod nem fedi egymást.
Mégis, milyen műfajban akarod megcsinálni? Ha játékban, akkor gőzöm sincs. Videóban ugyanezt vélhetőleg utólag effektezett 3D-modellel (Blender). De Blenderben akár pontosan azt is megvalósíthatod, amit ehelyett leírtál (nyilván Maxben is, de így spórolsz néhányszázezret:).
Ez a mániátok, hogy inkább a kalózverzió, mint az ugyanolyan értékű ingyenes program. Az életbe' nem fogom megérteni. Szégyen nem lopni?
Sejtelmem sincs, hogy a Maxben ezt hogyan lehet megoldani, mert nem használom. Blenderben nem tűnik nagy cuccnak. Persze a modellek elkészítése, a terep berendezése hatalmas és unalmas munka, de az animáció elve egészen egyszerű is lehet.
Amúgy a műfajt alaposan megválaszoltad...
-- Miben írja a következő művét, mester? Novellában? Kisregényben? Esetleg akár családregényben?
-- Wordben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!