Hogyan lehet a Windows Movie Makerben 2 hangsávot beállítani?
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hogyan lehet a M.M-ben megcsinálni azt, hogy megy a film alatt egy zene, és mellé még beszédet rátenni? Csak egy hangsávot tudok berakni, az pedig a háttérzene.
A segítséget előre is köszönöm!
Nem biztos hogy képes rá, ez a program a már meglévő forrásokat rakja egy fájlba, kevés szerkesztési lehetőséged van.
Más megoldások bemutatva:
videosmart.hu/video/tobb-hangsav-keszitese-egy-videonak-3-programmal
igen gondoltam, hogy ez lehet a baj, de azért reménykedtem :S
köszönöm a linket, mindjárt megnézem:)
Movie Makerben úgy akartam megpróbálni, hogy a videó hangját lekapcsolom, és a hangsávba beillesztem a felvett hangot, elmentem és akkor az átkerül a filmhangsávjába a normál hangsáv meg szabadon marad. Elmentettem, de nem ismerte fel a saját formátumát..:/ utána átkonvertáltam aviba, akkor meg nem játszotta le. Fizika szorgalmi volt, de végül úgy oldottuk meg, hogy odaírtuk a magyarázatot.:) hallottam az iMovieról,legközelebb majd azzal próbáljuk meg.
Azért köszönöm a segítséget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!