Kézzel megrajzoltam egy animációt papírra (labda pattogását) ezeket lefényképzgettem egyessével és feltettem a számítógépemre. Arra szeretnék választ kapni, hogy milyen prorammal tudok a sok képből egy animációt csinálni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 21:58
1/5 anonim válasza:
Én a stop motion technikához a pitivi videoszerkesztőt használom. Windowshoz nem tudom milyen program van. Guglizz rá a renderelő programokra.
2/5 anonim válasza:
Tulajdonképpen minden olyan videoszerkesztővel amelyik fogad kép fájlt. Az idővonalra beemelt képeknek egyesével megadhatod az idejét, hogy meddig legyenek láthatóak.
CyberLink PowerDirector
Corel VideoStudio
Sony Vegas
Vegas Movie Studio HD Platinum
stb.
3/5 anonim válasza:
na igen, de a renderelésre is alkalmas programoknál nem kell egyesével beállítani a képek láthatósági idejét. Egy klikkel megoldhatod azt, csak ki kell választani a képkocka/másodperc értéket (fps).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget!:)
2013. febr. 3. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!