Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-et le tudom törőlni...

ERDÉLYI LAJOS kérdése:

Windows 7-et le tudom törőlni xp-vel?

Figyelt kérdés
Windows 7-et le tudom törőlni XP-vel?
2013. febr. 2. 08:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha külön partícióra raktad akkor igen.egy partícionáló programmal
2013. febr. 2. 08:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi! A telepítendő gépen jelenleg Windows 7 van és XP-t szeretnénk helyette feltenni.Mivel az újabbat szeretnénk törölni az érdekelne,,hogy engedi-e?Jártunk már úgy,hogy nem lehetett és kiírta,hogy újabb verzió van fent és a régebbi progival nem törölhető.
2013. febr. 2. 08:46
 3/13 csacsi2 ***** válasza:
100%
Az operációs rendszert ne egy másik operációs rendszerről telepítsd! Boot -oláskor a CD -ről futtatva formázással.
2013. febr. 2. 08:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Boot-os a telepítő cd amiről fel szeretnénk tenni az XP_T csak biztos akartam lenni benne,hogy engedi a törlést és formázást.Nem op.rendszerből indítva szoktunk telepíteni,mert akkor nem törli le az előző op.rendszert.
2013. febr. 2. 09:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
XP-ről bootolsz és azt törölsz/formázol amit akarsz.
2013. febr. 2. 09:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mármint XP telepítőről :)
2013. febr. 2. 09:57
 7/13 A kérdező kommentje:
A WINDOZ-7TÖRLÉSE UTÁN XP-VEL PATRICIONÁLTAM A GÉPET.OLVASÁSI HIBA MIATT MEGÁLLT A TELEPÍTTÉS ÉS AZT ÍRJA KI,HOGY NEM TALÁL MEREVLEMEZT MI A TEENDŐ HA TUDNA VALAKI SEGÍTENI.
2013. febr. 3. 08:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Milyen telepítés???

Amúgy újra telepíted a telepítő CD-vel az XP-t és kész.

2013. febr. 3. 08:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a gondom.Patricionáltam XP telepítővel a merevlemezt,megállt a telepítés és se kép se hang.Próbáltam másik lemezzel is de nem talál vinyót.Nem értem miért nem érzékeli be,hiszen előzőleg WIN.7 volt rajta,törölhető volt és a telepítést is el tudtam kezdeni.
2013. febr. 3. 08:44
 10/13 csacsi2 ***** válasza:

Besz@rt a merevlemez, avagy a merevlemez vezérlő ami egyes gépeknél külön telepítendő (általában Floppy-ról), pl sata /raid. Anélkül nem látja, a géphez adott lemezről lehet kimásolni.

Mikor formázáskor megállt a merevlemez mit tettél? Ha "ledurrantottad" attól tönkre mehet a HDD.

Telepítési módszered, hogy beállítod első Boot-ra a CD meghajtót?

2013. febr. 3. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!