Problémám, hogy nem tudom újra telepíteni a windowst. Windows 7 Professional van gépen és ugyan azt akarom telepíteni, de nem indítsa el automatikusan a telepítést. Mi lehet a gond?
Boot Order-ben ezek vannak.Melyik jelenti az amit előre kell állitani és hogy kell?
Usb Floppy
Atapi cd/dvd rom drive
Notebook hard drive
USB disbette on key
Network adapter lötte valami jel van min egy kulcs
USB Hard drive
Boot Order-nél ezek vannak.Melyik jelenti az amelyiket előre kell állitani és hogy kell?
Usb Floppy
Atapi cd/dvd rom drive
Notebook hard drive
USB disbette on key
Network adapter lötte valami jel van min egy kulcs
USB Hard drive
Atapi cd/dvd rom drive Első (1st, primary) - erről boot -olsz
Notebook hard drive második (2st,secondary) -erre megy az op.
Most már első: Atapi cd/dvd rom drive
2. Notebook hard drive
3. Usb Floppy
4.USB disbette on key
5.Network adapter
6.USB Hard drive
De ugyan ugy betölti a windowst én nem jön elő a szöveg bekapcsolásnál,aminek kellene.A cd nek jól kell lennie mert már többször telepítettem róla még belső meghajtóról de az elromlott és csak külsőről tudnék
Amennyiben az első boot az a meghajtó amiről telepíted a windowst,Bios beállításokban engedélyezve és nem indul akkor vagy a lemez rossz ,vagy a meghajtó krepált be.
Próbáld másik telepítővel ha azzal sem megy akkor a meghajtó a gond.
Ami elromolhat el is romlik és semmi nem tart örökké!
Nálam sajnos itt kimerült a kérdés.
Esetleg még lehet gond (de ez már túlkomplikálása a kérdésnek) hogy valamelyik eszköz vezérlőt telepíteni kell lemezről amit a géphez adtak. (ilyen pl a sata vezérlő egyes gépeknél).
Sorry
Boot-ról etek vannak nekem.
Boot Options
F10 and F12 delay sec (0)
CD-ROM BOOT (Enabled)
FLOPPY BOOT (Enabled)
Internal Network adapter boot (Disabled)
Boot Order:
Atapi cd/dvd rom drive
Notebook hard drive
Usb Floppy
USB disbette on key
Network adapter
USB Hard drive
A meghajtó új 2 napja vettem meg mikor bekapcsol teljesen elindítja telepítést csak akkor nem tudom megformázni a meghajtót azt írja,hogy indítsam újra a gépet telepítő lemezről,hogy formázni lehessen meghajtót.És csak biosban kell állítani a gépen nem kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!