Windows 8 vélemények?
Én már kipróbáltam Media Marktban, ugye itt csak a kinézetet tudtam megnézni, az nem tetszik. Nagyon béna a sart menü, logikátlan az egész, sok mindent megnyitok a start menüben, és kicsapja full képernyőre pl: Skype, Internet Explorer! És nem lehet semmiből se kilépni esc-el vagy jobb fölső sarokban az X-el, mert ugye teljes képernyő, csak az elcseszett win gombbal.
Szerintem az elrendezése nagyon fos.
És azt szeretném kérdezni, hogy akinek van, gyorsaságban milyen? Kompatibilitás, a régebbi programoknál? Játékoknál gyorsabb?
Ja és miért metronak hívják ezt a kezelőfelületet?
És valahogy elő lehet varázsolni a start gombot? :D
Olyan sz.ar az egész sztem is!
Egyébként tabra tervezték.
Egy hete használom a windows 8 at. Egyenlőre nagyon tetszik :) Kedvenc operációs rendszerem lett :) És elöször sz*rnak néz ki...Viszont ha használod rájössz h nagyon jóó :D
Gyorsaságban gyors! Nekem 30-60 mp kell és már el is indul.
Jobb a memóriakezelése. Több programot megnyitva se fagy le. (Windows 7 ről ugyanez nem mondható el) Szebb a megjelenése. Alkalmazásokat úgy tudsz bezárni h a monitor tetején megfogod és lerántod a monitor aljára és bezárul. Egyáltalán nem érezni hogy tab ra is van tervezve. Nekem még külön tetszik az új jelszókezelés, hogy különböző köröket,pontokat,vonalakat kell rajzolni a képre a rendszerinditáshoz. Csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!