Melyik PhotoShop verzio a legkonnyebben hasznalhato, es legjobb?
"a legkonnyebben hasznalhato, es legjobb"
így feltenni a kérdést mi értelme?
CS5, semmivel se könnyebb/nehezebb, mint a többi, csak többet tud, mert a legújabb
#1 Koszonom! :)
#2 figyelj.. En nem ismerem a ps sorozatok egyetlen verziojat sem..:) akkor honnan kene tudnom, hogy melyik milyen?!
"a legkonnyebben hasznalhato, es legjobb"
lehet hogy én vagyok túl szőrszálhasogató, de ebben a kérdésben már benne van, hogy a legkönnyebben használható az a legjobb
mi köze a kettőnek egymáshoz? :S
Az, hogy a legkonnyebben hasznalhato gyakran a legjobb! Persze ez az En velemenyem! Lehet persze valami jo, ha bonyolult a hasznalata.. De szamomra ami jo, legyen konnyu!
Ha rosszul mondtam valamit akkor bocsanat! :)
például a CS2 szerintem a legszebb :D
lényeg, hogy először azt akartam megkérdezni, hogy most a legkönnyebb kell, vagy a legjobb, és jogos is lett volna a kérdés
amúgy bármelyiket használhatod végső soron, de CS5
Mióta Cs6 -ot használom egészen jól fut a gépen (kissebb gépígény)Cs5 -nél teljesen leterhelte a gépem.
jobban kompatibilis a videokártyámmal.
Nem túl sok különbség van a verziók között, így szerintem felesleges elindulni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!