Wifiske kérdése:
Keyloggert keresnék! Nem tudtok?
Figyelt kérdés
Egy keyloggert keresnék ami tudomásom szerint megfertőz egy általam kijelölt gépet. Ilyen progit keresek, de nem akarom megvenni. Tudnátok linkeket adni?2013. jan. 31. 19:50
1/6 anonim válasza:
Beyond Keyloggert tudom ajánlani.
A legtöbb torrent oldalon fent van.
2/6 anonim válasza:
"Megfertőz"??? Ha el is küldöd a kijelölt gépre, akkor is fel kéne telepíteni. Küldéskor a tűzfal csap le rá, telepítéskor meg a vírusírtó. Eléggé reménytelen vállalkozás...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom majd. De csak holnap mert csak holnap gépezhetek. Mégegyszer is köszike.
2013. jan. 31. 20:00
4/6 anonim válasza:
jah, mondjuk ilyenről ne álmodozz, hogy beirsz egy email cimet és akkor onnantól kezdve látod, hogy a pasid kivel csal meg...
5/6 A kérdező kommentje:
Azt én is gondoltam. De inkább progineveket mondanátok.
2013. jan. 31. 20:58
6/6 anonim válasza:
ilyen progi nincs, talán ezért nem írtam??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!