Gyorsabb kicsomagolás?
Figyelt kérdés
Tudtok nekem olyan programokat mondani amellyel gyorsabb a kicsomagolás, mint a WinRar-ral? Elég nagy dolgokat töltök le az internetről ami be van csomagolva.. és várnom kell rá órákat, hogy kicsomagolja... Egyátalán lehet valami másik programmal kicsomagolni ?2013. jan. 30. 16:06
1/6 anonim válasza:
Talán a 7z gyorsabb és ki is tudja bontani de nem nyersz vele órákat. Ez ingyenes és tud magyarul is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2013. jan. 30. 16:21
3/6 Golan Trevize válasza:
Gyorsabb gép.
Nálam 8-10 GB kitömörítése is max. 10 perc.
Pedig egy kb. 4 éves, akkor középkategóriás gépem van.
4/6 anonim válasza:
Így van, ehhez már egy más kategóriás gép kell. A 7ZIP is csak 5-8%-al lesz gyorsabb, ami alig gyorsabb...
5/6 A kérdező kommentje:
Acer Aspire 5538G Laptopom van.. :D Tudom én, hogy gyorsabb gép kellene a gyors kicsomagoláshoz, de azt hittem van valamilyen program ami gyorsabb a WinRarnál:) köszönöm
2013. jan. 30. 16:43
6/6 Golan Trevize válasza:
Annyira nem gáz ez.
Viszont a HDD-je elég lassú, főleg hogy ugyanarra ír, mint amiről olvas. Illetve gondolom elég töredezett is lehet.
Próbáld meg külső HDD-re kitömöríteni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!