Hogyan lehet felvenni Frapsel azt miközbe internetezünk?
Figyelt kérdés
Eddig csak játékot tudtam felvenni...milyen gombal lehet beállítani hogy az internet szörfölést is fel lehessen venni???2013. jan. 30. 15:37
1/10 anonim válasza:
a fraps a képernyőn történő dolgokat veszi fel.. tehát ha épp az interneten szörfölsz azt is ugyanúgy tudod felvenni..
2/10 anonim válasza:
szerintem a fraps nem alkalmas ere, erre a camtasia studio nevű program viszont kiváló.
3/10 anonim válasza:
Jól mondja a 2-ik. a Fraps gameplay-ek felvételére szolgál.
4/10 anonim válasza:
Első meg random belebeszél amiről csak hallott eddig.
Desktop capture-re nekem Camtasia van fent, és abszolút meg vagyok vele elégedve, jó cucc.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :))
2013. jan. 30. 15:51
6/10 A kérdező kommentje:
És a camtasiat honnan szedtétek le?
2013. jan. 30. 15:58
7/10 anonim válasza:
én pl torrent-ről de lehet hogy máshol is fent van.
8/10 anonim válasza:
ha nem találod meg sehol akkor elküldöm pm-ben a linket ahonnan le tudod tölteni.
9/10 anonim válasza:
A FRAPS néhány verziója is rögzíti az asztalt. Nálam a 3.2.5-ös verzió már rögzíti az asztalt is...
10/10 anonim válasza:
hát lehet. soha sem akartam gameplay-t rögzíteni, ezért lehet hogy lemaradtam kicsit :) Lehet hogy már az asztalt is rögzíti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!