Segitség! Sony Vgeasban eltűnt a "VideoFx" és nem tudok igy efektezni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszer csak nincs ott! Ja és Pro 10 em van!2013. jan. 30. 12:02
1/3 anonim válasza:
Ülj le a és nyelvtanozz egy kicsit. Később nagyobb hasznodra válik majd mind az "efektezés"
2/3 anonim válasza:
Ezért szeretek idejárni, mert itt nem a kérdésre válaszolnak egyesek, hanem életmód tanáccsal látnak el.Öreg ne itt okoskodj, keress fel egy "lélek kurkászt"mert segítségre van szükséged! A rendszertelen nemi élet csinál ilyet.Ha engem kérdezel.Bár nem is vagyok pszihomókus.
3/3 A kérdező kommentje:
az hát. nem mindegy az neked? amugy nem nagyon igzat a helyesirás mikor kétségbe vagyok esve.(sajnos ilyen tipus vagyok.ha valami baj van egyből kétségbeesek.)
Egyébként megint hülye voltam és egy kattintással visszaraktam. Csak ugye megijedtem hogy nem tudok videot csinállni,ezért gyorsan minden ehhez értő ismerősöm megkérdeztem. De végül rájöttem ugyhogy oké!
2013. jan. 30. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!