Az Msn-es mentett beszélgetések olvashatóak lesznek majd a Skype-on is?
Amíg használtam az Msn-t, mindig letöltöttem hozzá a Messenger Plust is, és ezzel mentettem jelszavasan a beszélgetéseket. Van egy nagyon fontos személy, akivel rengeteget beszéltem és ezeket a beszélgetéseket szeretem is néha visszaolvasni, ezért nagyon szomorú lennék, ha a Skype-ra átállás miatt nem tudnám őket megnyitni. Néztem, hogy a Skype-ra is le lehet tölteni a Messenger Plust, akkor szerintetek ezeket a régi beszélgetéseket ugyanúgy el tudom majd olvasni attól függetlenül, hogy az Msn átáll a Skype-ra?
Aki tud valami hasznos választ, nagyon megköszönöm! :)
Naplozott beszelgeteskhez csak egy bongeszo kell mivel az nyisa meg.
Es skypre tudtomal nincs messenger plus.
Ezeket a beszélgetéseket nem böngésző nyitja meg, hanem maga a program és jelszóval van védve. Amúgy van a Skype-ra is Messenger Plus, itt a linkje:
Igen, erre én is gondoltam, de azért szeretném mindenképp így megtartani, mert így a beszélgetésformátum, a hangulatjelek meg a színek is mind úgy látszanak, mint amikor beszéltünk, tehát meg van az a forma.
De egyébként már nem aggódom, mert a húgom gépén Skype van és letöltöttem hozzá a Messenger Plust, hogy kipróbáljam, úgy is meg tudom-e nyitni a beszélgetést és sikerült, tehát Skype-pal ugyanúgy működik szerencsére :).
De azért ki is nyomtatom majd őket a biztonság kedvéért, akármi is van.
Mindenkinek köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!