Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Crysis 3 beta-ról mi a vélemén...

Crysis 3 beta-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nem max grafikai beállítások mellett próbáltam, de még így is pofás lett ez vitathatatlan. Viszont ez a hunter játék mód ez hát szerintem nem épp a legjobb... A másik móddal elszórakozom, de én többet vártam valahogy. Kicsinek érzem a pályákat, össz-vissz 16 emberrel(tény legalább nincs akkora tumultus), a "láthatatlanság" pedig néha elég idegesítő volt, mondjuk ez a crysis világának a része:).A fegyverek jók és kellően változatosan tudunk ölni(Kedvencem az autóroncs ellenségnek való neki rúgása:D) Ezektől függetlenül inkább akkor már call of duty multi, de még a campaign javíthat:)

2013. jan. 29. 23:32
 1/1 anonim válasza:
Nehéz vele játszan, nekem mindig olyan érzésem van hogy nem én irányítom. Kavar az egész játék.
2013. jan. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!