Hogylehet átszerkeszteni egy kép színeit?
hát hogy jobban érthető legyen itt egy link mit akarok átszerkeszteni: www.imgbase.info/images/safe-wallpapers/anime/fairy_tail/4353_anime_fairy_tail.jpg
Ezen a képen azt szeretném csinálni hogy maga a képnek fehér háttere legyen de a kék dizájnok megmaradjanak. Hogy csinálhatnám meg és milyen programot ajánlotok hozzá? Válaszokat előre is köszönöm!
szöszi ,látod ,hogy nem kattintható a linked,
ha nem javítod ki,a kutyát sem fogja érdekelni a kérdésed,
Azért nem tudod megcsinálni, mert a "kék dizájnok" színe a feketével kevert tónus. Hiába cseréled le a hátteret fehérre, ezek a színátmenetek megmaradnak, mivel a színeknek nincs fekete összetevője, amit kiemelhetnél, hanem a piros-zöld-kék összetevőkből keverednek ki, képpontról-képpontra változó arányban. Annyit tehetsz, hogy minden olyan pontot kijelölsz a képen, ahol nincs szín (vagyis a teljesen fekete hátteret), azután ezt kivágod és fehér alapra rakod. De fölösleges megtenned, mert egyrészt randa, másrészt én megcsináltam helyetted:
Gimpet használtam, hadd ne meséljem el a módszert, nem hiszem, hogy utánam akarod csinálni (nem nehéz, de igényel némi gimpes tapasztalatot, hogy ne kelljen Ádámtól-Évától indulni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!