Adobe Flash Player telepítés hogyan?
"Valaki légyszíves küld nekem egy linket az Adobe Flash Player 11.3 előtti verziójú programról?"
Ha a YouTube mindíg igazítja a lejátszót aktuális Flash Playerhez akkor te miért a régi, nem támogatott, de instabil verziót akarod feltenni???
Most 11.5 van hivatalosan, és 11.6 bétában. És honnan kéne belinkelni a Flash Playert ha nem a saját oldaláról?
Ráadásul most már automata a letöltés, tehát az oprendszerhez (32/64 bit) és a böngészőhöz amivel megnyitod tölti le így nem kell hozzá nem értőnek a 4 féléből válogatnia.
És halál biztosan nincs vírus benne.
Ami mondjuk a gépedről fentiek alapján nem biztosan állítható.
Innen tölthető aktuális legfrisebb kész Flash Player:
Felül ki is írja milyen rendszerhez és böngészőhöz lesz.
A Google Chrome letöltést amit erőltet azt kapcsold ki, kivéve ha azt a böngészőt használod!
Elég valószínűtlen, hogy vírusos és pont csak ez a vírusirtó veszi észre semmi más.
Azt továbbra se értem, hogy flash frissítésnél miért lenne jó neki ha 11.2-t tenné fel. Én se poénból frissítgettem, hanem mert marhára nem ment semmi a 11.2-vel, se a 11.3-al rendesen.
Ne pattogjál már kérdező, használd a google-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!