Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Menne ezen a gépen a GTA 4?...

Menne ezen a gépen a GTA 4? Intel Core 2 Duo 3.70 Ghz, Ati Radeon 7700 HD,8 GB, Windows Vista SP2

Figyelt kérdés
HD,Ati,CoD,Ram,Vista,Core 2 Duo,3.70 GHZ,GTA 4

2013. jan. 28. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Menne de rakj fel szerintem win7-et vagy win8-at
2013. jan. 28. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom mit mondanak és tudom hogy igazuk van,de én meg vagyok vele elégedve! :P
2013. jan. 29. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazad van tisztelt kérdező mert én is ma kértem árajánlatot szombathelyen a Ceo ba új gépre mindenáron win 7 vagy win 8 at akarnak rámsózni. Na akkor a íceo ba nemveszek gépet mert én nemválltok a vistárol semmire énis megvagyok a vistával elégedve a win 7 meg nagy szar már volt a gépemen nemhagyot intenetezni se pedig erős gépem van . Ez azért van mert elakarják adni a microsoft által legyártot win 7 win 8 at . Vistán nekem minden müködik ja és az xp is szar.
2013. jan. 29. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak: A vista az a mostani op rendszerek legrosszabja. Aki azt mondja az XP az ... annak minden az. Máig nagy teljesítményt nyújt a vistával ellenben.

Egyébként én Win7 Ultimate-t használok, 64 biteset, tökéletesen megy.

Win8 ról annyit, olyan mint a Win7, csak ott az a "csembe" indulásnál.

Egyébként ha már írok, nem tudjátok hogy mitől lépked ki a játékokból a gépem? Bármint 1 percenként lerak mindent az asztalra. Néha-néha bekapcsolásnál nem. És AMD Radeon HD 7700 series vidikártyám van. Túlmelegedés? Túl nagy az órajel(amit ő automatikusan beállít)?!

Írjatok ha adjak több infót :D

2013. márc. 18. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!